Op de Hoh 4 46446 Emmerich

€ 279.000,-

Terug naar overzicht

Kenmerken

Adres
Op de Hoh 4
46446 Emmerich
Object nr.
2004
Soort aanbod
Koop
Type woning
Villa
Prijs
€ 279.000,-
Woonoppervlakte
125 m²
Perceeloppervlakte
504 m²
Aantal kamers
3
Bouwjaar
2003
Ligging
In woonwijk

Omschrijving

 

 

Op de Hoh 4  Vrasselt

Zeer compleet vrijstaand woonhuis
In deze woning ontbreekt het u aan niets: vrijgelegen, vrijstaand woonhuis met garage, royale zonnige tuin met diverse terrassen en vijver, ruime woonkamer, fraaie hoekopgestelde keuken met alle benodigde inbouwapparatuur, ouderslaapkamer met inloopkast nog 2 slaapkamers en een badkamer.
Indeling:
Entree, moderne trappartij naar verdieping met vide, toilet, deur naar woonkamer met grote loungehoek en eetkamergedeelte en openkeuken. De keuken is in hoekopstelling gesitueerd met combi-oven, vaatwasser, inductiekookplaat (nieuw), grote koelkast en vriezer.
De woonkamer heeft via de vide openslaande deuren naar het terras en de mooie , zonnige tuin met vijver. De woonkamer is voorzien van een natuurstenen vloer met vloerverwarming.
Via de keuken komt men in de bijkeuken met CV en wasmachine-aansluiting, toegang tot de extra grote garage met electrische roldeur.

Verdieping:
Mooie vide met veel lichtinval, ouderslaapkamer met inloopkast, 2 ruime slaapkamers en een badkamer met ligbad, douchecabine, toilet en wastafelcombinatie. De verdieping is voorzien van een laminaatvloer
Via een vlizotrap bereikt men de bergzolder.
 
Tuin:
Vrijgelegen, zonnige tuin op het Zuiden. Met grote terassen en vijverpartij. De tuin is onderhoudsarm aangelegd. Er is een berging in de tuin. Verder is de achtergevel voorzien van een royaal electrisch zonnescherm.

Bijzonderheden:
- Vensters voorzien van rolluiken
- Vloerverwarming op de beganegrond

 

Provision: Vom Käufer ist mit Abschluss des notariellen Kaufvertrages eine Vermittlungsprovision

von 3,57 % inkl. der gesetzlichen Mehrwertsteuer vom Gesamtkaufpreis an die 

Partners-Makelaars zu zahlen.