Caracas Baai Willemstad

NAf 3.750,- p/m

Terug naar overzicht

Kenmerken

Adres
Caracas Baai
Willemstad
Object nr.
2084
Soort aanbod
Huur
Type woning
Appartement
Prijs
NAf 3.750,- p/m
Woonoppervlakte
175 m²
Slaapkamers
3
Badkamers
3
Ligging
Vrij gelegen
Locatie
Op resort
Zwembad
Ja

Omschrijving

Over Residencia Tropicana

Residencia Tropicana Curacao  zeer ruim opgezet, de in totaal 20 appartementen in een vijftal klassiek Caribische gebouwen en de vier tropenvilla’s zijn gelegen op maar liefst 10.000m2.

Bewoners kunnen zorgenloos genieten van de prachtig aangelegde subtropische tuinen, met daarin een fraai zwembad, en heerlijke schaduwterrassen, en hoeven zich geen zorgen te maken over tuin en/of zwembadonderhoud.

Om een rustige en prettige woonomgeving te garanderen wordt toeristische verhuur uitgesloten. Woningen worden alleen voor lange termijn verhuurd waarbij de minimale huurtermijn 13 maanden bedraagt.

Het resort is volledig ommuurd, voorzien van electronische toegang en er is beveiliging van zonsondergang tot zonsopgang. Absoluut noemenswaardig is de uitstekende track record mbt de veiligheid van dit resort.

Bewoners van Residencia Tropicana hebben, indien beschikbaar, de mogelijkheid om een op loopafstand gelegen ligplaats voor een boot te huren.

Vanuit Residencia Tropicana bent u met twee minuten wandelen op het gezellige strand van de Caracasbaai waar u onder andere twee authentieke lokale restaurantjes vindt.

Het bekende restaurant De Kleine Wereld is zelfs nog dichterbij gelegen: direkt aan de overkant kant van de Caracasbaaiweg

Penthouses

Sfeervolle royale penthouses te koop en te huur in Residencia Tropicana. Hier kunt u zorgenloos genieten van het heerlijke leven op ons prachtige eiland. De penthouses bieden u maar liefst 175m2 woonruimte.

Omschrijving penthouse

Via een trap aan de zijkant van het gebouw komt u in een hal die toegang biedt tot een ruime en lichte woonkamer, en, via een glazen schuifpui, een royale overdekte woonporch. De nagenoeg altijd aanwezige passaatwind houdt de woning en de porch heerlijk koel.

Aan de achterzijde van de woonkamer vindt u een luxe semi-open keuken met een Amerikaanse koelkast, een combi magnetron / oven en vaatwasmachine. De ontbijtbar is perfect voor een snelle maaltijd, of om even bij te praten tijdens het koken.

Via de hal komt u in een volledige master suite met een luxueuze privé badkamer en inloopkast. Ook de tweede slaapkamer, met privé badkamer, is toegankelijk vanuit de hal.

Via een trap in de woonkamer gaat u naar een vide waar nog een derde slaapkamer met eigen badkamer en een open studeer of loungeruimte gelegen zijn. Uiteraard zijn alle slaapkamers voorzien van air conditioning.

Een penthouse is verder voorzien van een separate was annex opbergruimte. Er zijn ruim voldoende stopcontacten voor zowel 110 volt als 220 volt apparatuur. Alle van duurzaam en onderhoudsarme kunststof gemaakte ramen en deuren zijn in Duitsland gefabriceerd, de ramen hebben een handige draai-kiep functionaliteit. Alle kamers zijn pre-wired voor TDS televisie aansluiting, telefoon en internet. Bewoners krijgen per appartement de beschikking over een tweetal parkeerplaatsen.

Huur: Nafl. 3750,- incl. tuin/zwembad/security

Deposit: 2maanden

Bekijk op kaart

Caracas Baai, Willemstad