Makelaars contact
+31 (0)6 537 227 95

Terug naar overzicht
AdresEltener Feld
46446 Elten-Emmerich
Object nr.2104
Soort aanbodKoop
Type woningEensgezinswoning
Woonoppervlakte117 m²
Perceeloppervlakte329 m²
Aantal kamers5
Slaapkamers3
Badkamers1
Bouwjaar2005
LiggingIn woonwijk
Prijstypek.k.

Wat een plaatje is dit.

Bij de eerste aanblik is duidelijk dat deze woning met liefde is gebouwd. De eigenaar wilde bij de realisatie geen compromissen sluiten, waardoor alles tot in perfectie is uitgevoerd. De sfeer is werkelijk waar fantastisch. Een huis die u omarmt en waar u beslist met veel plezier zult wonen. Extra parkeerplaats voor camper of caravan.

Indeling:

Bij binnenkomst ervaart u direct de zeer exclusieve afwerking, via de hal bereikt u het toilet, het kantoor en een afgesloten garderobe, waardoor de entree nooit rommelig oogt. Overal liggen de zelfde fraaie plavuizen waardoor alles een eenheid vormt. Als u de woonkamer binnenkomt valt direct het oog op het weidse uitzicht. De woonkamer en de keuken vormen een fraai geheel en is zeer licht en sfeervol.

De keuken is royaal en voorzien van alle benodigde luxe inbouwapparatuur,  waaronder een grote koelkast en aparte vriesinstallatie, inbouwkoffiezetapparaat, vaatwasser en inductiekookplaat. Alles van het merk Siemens. Verder is er veel opbergruimte. Er is ruimte voor een grote eettafel , waar  het heerlijk toeven is met uw gezin, vrienden en familie.

Via het kantoor heeft u toegang tot de grote, geïsoleerde garage waar eveneens dezelfde plavuizen liggen. Aansluitend is de wasruimte, die eveneens zeer netjes is afgewerkt.  Hier bevindt zich ook de CV.

Via de hal, gaat u via een fraaie natuurstenen trap naar de verdieping. Hier vindt u 2 royale slaapkamers. De 3e slaapkamer is nu omgebouwd tot  een zeer fraaie inloop-kastenkamer. Deze ziet er perfect uit, maar kan ook weer een 3e slaapkamer worden.

De badkamer kunt u geen badkamer meer noemen dit is werkelijk uw eigen wellnessruimte, met inloopdouche, ligbad, verwarmd bankje (zoals in de sauna) en een fraai badkamermeubel. Het toilet bevindt zich in een aparte ruimte.

Men bereikt de 2e verdieping nu via een vlizotrap, echter is het zeer eenvoudig om hier een vaste trap te realiseren waardoor de zolderverdieping  een 4e slaapkamer kan worden.

Aan de woonkamer is een veranda gebouwd . Hier geniet u van het fantastische vrije uitzicht. Hier heeft u volledige privacy om heerlijk te kunnen genieten. Overal in de tuin is verlichting en elektriciteitspunten.

Op eigen terrein kunt u 2 auto’s parkeren.

Bijzonderheden:

Vrij uitzicht
Welnessruimte
Garage
Perfecte afwerking
Diverse ramen zijn voorzien van op maat gemaakte rolgordijnen.
Alle ramen voorzien van elektrische rolluiken
Vloerverwarming
Opvangvoorziening regenwater
 

Provision: Vom Käufer ist mit Abschluss des notariellen Kaufvertrages eine Vermittlungsprovision

von 3,57 % inkl. der gesetzlichen Mehrwertsteuer vom Gesamtkaufpreis an die 

Partners-Makelaars LLP KVK 72578971 Vestigingsnr. 000040681319

Burgemeester de Bruijnstraat 1 7006AT Doetichem zu zahlen.