Netterdensestrasse 65 46446 Emmerich

€ 199.000,-

Netterdensestrasse 65
46446 Emmerich
1172
Soort aanbod
Koop
Type woning
Eensgezinswoning
Prijs
€ 199.000,-
Woonoppervlakte
210 m²
Perceeloppervlakte
585 m²
Aantal kamers
5
Bouwjaar
1976
Ligging
In woonwijk

Zeer ruim familiehuis - ook geschikt voor dubbele bewoning

Zeer ruim helft van een dubbel woonhuis , met ruime oprit voor meerdere auto's en garage, grote onderhoudsvrije tuin met diverse terassen en overkappingen. Uitermate geschikt voor grote gezinnen, dubbele bewoning, maar ook voor mensen die wonen en werken willen combineren.

Indeling: entree met mooie natuurstenen vloer, opgang naar 1e verdieping, garderobe, gastentoilet. Ruime slaapkamer aan de voorzijde (straatzijde)  die ook prima als kantoor te gebruiken is. Aansluitend vernieuwde badkamer voorzien van ligbad, toilet en wastafel, alles in zwart/wit kleurcombinatie. Separate keuken grenzend aan de zeer ruime woonkamer met prominente haardpartij. De woonkamer is opgedeeld in een eetgedeelte en een groot loungegedeelte gesitueerd om de haardpartij. De woonkamer heeft een grote schuifpui, waardoor de tuin als het ware naar binnen komt. De tuin is zeer zonnig en is onderhoudsvrij aanlegd! Via de tuin kan men via een trap naar beneden de grote kelderruimte bereiken. 

Verdieping: hal, 3 grote slaapkamers, waarvan de ouder slaapkamer zelfs beschikt over een openhaardpartij en een balkon, 2e badkamer, vlizotrap naar bergzolder.

Voor mensen die kiezen voor dubbele bewoning is het slechts noodzakelijk dat de verdieping voorzien wordt van een keuken. Men houdt dan een woonkamer met haardpartij en balkon, badkamer en 2 slaapkamers. Kortom een kleine investering om de woning voor 2 gezinnen geschikt te maken.