Anholtseweg 47 Gendringen

€ 810.000,-

Terug naar overzicht

Kenmerken

Adres
Anholtseweg 47
Gendringen
Object nr.
1601
Soort aanbod
Koop
Type woning
Villa
Prijs
€ 810.000,-
Woonoppervlakte
430 m²
Inhoud
2500 m³
Perceeloppervlakte
2625 m²
Aantal kamers
9
Bouwjaar
1906
Ligging
Vrij gelegen

Omschrijving

REPRESENTATIEVE WOON- EN/OF KANTOORVILLA 

Te koop een stijlvolle gerenoveerde vrijstaande VILLA (op een perceel van ca. 956 m²) uit de Jugendstil tijd met een tuin van ca. 1.669 m² die een vrij uitzicht biedt op een weids natuurgebied. De villa leent zich uitstekend voor zakelijke doeleinden i.v.m een aanbouw waarin alle voorzieningen voor computers en telefoons aanwezig zijn. Ook zijn de ruimtes in de aanbouw geschikt voor een bed and breakfast of galerie/expositieruimte. De villa beschikt over hoge plafonds met originele ornamenten en in de meeste kamers ligt een stijlvolle massieve licht eiken parketvloer. Verder zijn er in het huis veel marmeren vloeren. De serre in de woonkamer geeft aan de achterzijde een schitterend uitzicht over de tuin en het daarachter liggende landschap. De muren zijn grotendeels geïsoleerd en de ramen zijn van zonwerend dubbel glas. De CV ketel is recent vernieuwd, evenals de meeste leidingen en radiatoren. Er is een oprit met parkeergelegenheid voor verscheidene auto's. Het geheel is gelegen op 2.625 m². 

BOUWKENMERKEN 

- Bouwjaar : ca. 1903. 
- Inhoud : ca. 1.600 m³. 
- Woonopp.: ca. 540 m². 

INDELING 

Parterre 
Een woonkamer van ± 60 m² met een serre, een marmeren gang met een trap naar boven. Aan de andere kant van de gang: een ruimte van ± 45 m² met een doorgang naar enkele kleinere ruimtes en een aanbouw van recentere tijd met vier ruimtes van ± 22 m². Aan de achterzijde van het pand bevindt zich een keuken en een bijkeuken met de toegang tot het terras achter het huis. 

1e Verdieping 
Overloop. 5 Slaapkamers, waarvan 3 grote en twee kleinere. Een recent vernieuwde badkamer met een marmeren vloer. 
2e Verdieping 
Zolder over het gehele huis. 

BIJGEBOUWEN 

- Verder is er een karakteristiek schuurtje met de mogelijkheid voor het stallen van twee auto's. 
OVERIGE 

- In het dorp Gendringen zijn de nodige voorzieningen en winkels. Verder is er een goede verbinding met de Duitse Autobahn Oberhausen-Arnhem. 
- Het is een gemeentelijk monument. 

VOORZIENINGEN 

De woning is aangesloten op gas, water en elektra. 


Overbruggingsgarantie bespreekbaar. 

Bekijk op kaart

Anholtseweg 47, Gendringen