San Sebastian Sint Willibrordus

NAf 6.500,- p/m

Terug naar overzicht

Kenmerken

Adres
San Sebastian
Sint Willibrordus
Object nr.
2087
Soort aanbod
Huur
Type woning
Villa
Prijs
NAf 6.500,- p/m
Perceeloppervlakte
10000 m²
Ligging
Vrij gelegen
Zwembad
Ja

Omschrijving

Op de weg naar Soto, in San Sebastian in Bandabou staat deze prachtige zeer stijlvolle villa in landhuisstyle op een terrein van 10.000 m2. Bij de woning horen een windmolen, 2 appartementen en een zwembad. In de villa wordt momenteel een succesvolle Bed & Breakfast gerund en is hiervoor ook zeer geschikt.

De met veel liefde ingerichte villa heeft een royale living, een slaapkamer met badkamer, een TV kamer, een werkkamer, een royale keuken met 5 pits gasfornuis met oven, een magnetron en vaatwasser en bijkeuken met wasmachine.

Er zijn 2 gastenverblijven met slaapkamer en badkamer. Een aparte gastentoilet is ook aanwezig.

Vanaf de porch heeft u een prachtig uitzicht op het fraaie terrein en het heerlijke zwembad. Achter de woning is een ruimte voor een BBQ. De windmolen zorgt voor het dripsysteem (2 deepwells) en het water van het zwembad. Er is een dubbele garage

Het terrein is volledig omheind en heeft een electrische poort.

Op het terrein staat nog een sfeervol bijgebouw met 2 slaapkamers, badkamer, een keuken en veel buitenruimte. Deze woning heeft een eigen ingang. Het is ook mogelijk om het gehele terrein te huren, inclusief het bijgebouw.

Gemeubileerd huren is ook een optie.

Prijzen:

6500 naf per maand, 1 maand borg.
Inclusief het bijgebouw: 8000 naf per maand.

Bekijk op kaart

San Sebastian, Sint Willibrordus