46446 Emmerich Borghees

€ 786.000,-

Terug naar overzicht

Kenmerken

Adres
46446 Emmerich Borghees
Object nr.
2201
Soort aanbod
Koop
Type woning
Villa
Prijs
€ 786.000,-
Woonoppervlakte
184 m²
Perceeloppervlakte
830 m²
Aantal kamers
5
Slaapkamers
4
Badkamers
2
Bouwjaar
1934
Ligging
Aan bosrand
Energielabel
A-label
Prijstype
k.k.

Omschrijving

Finkenweg 5 - Borghees

Resideren op één van de mooiste plekjes van Borghees, verscholen in uitgestrekte natuur met een diversiteit aan flora en fauna, waar u samenleeft met de dieren. De reeën, vossen en vogels zijn uw medebewoners op deze ultiem stille plek. De sfeer wordt mede bepaald door het ruisen van de imposante loofbomen die garant staan voor rust en privacy. De 18-holes golfbaan van Borghees ligt op loopafstand.

Op deze prachtige open zonnige plek treft u dit romantische rietgedekte landhuis aan.

Het meest bijzondere is dat het terrein leunt tegen de bebouwde kom en dat u met uw gezin in veiligheid en rust kunt leven met alle dorpse gemakken ‘om de hoek’. Ook de A12/A3 is binnen enkele autominuten te bereiken, zodat u binnen 25 minuten in Arnhem bent en in 50 minuten in Düsseldorf. Het karakteristieke landhuis is volledig gemoderniseerd en voldoet aan de eisen van huidig comfort en duurzaamheid.

Het is zelden dat een dergelijk, uniek landhuis beschikbaar komt.

U bent van harte welkom om het geheel vrijblijvend te bezichtigen.

BOUWKENMERKEN

Bouwjaar: jaren ’30.

Volledig verbouwd: 2005 - 2007
Bouwwijze: traditioneel gebouwd in steen/spouwmuren. Rieten dakbedekking.
Isolatie: voorzien van dubbele beglazing.

Energie: Warmtepomp
Woonoppervlakte: ca  184 m².
Perceeloppervlakte: ca. 830 m2

Alarminstallatie en camera’s
Energielabel: A

Automatisch sproeisysteem tuin

.

INDELING

Parterre
Entree, royale ontvangsthal met fraai originele glas in loodraam. Garderobe. Toilet eveneens met origineel glas in loodraam. Doorloop naar de royale living met natuurstenenvloer van waar u een prachtig zicht heeft over de tuin die omzoomd wordt door bossen. De woonkamer is een sfeervolle, lichte plek om te dineren of te loungen en te genieten van het uitzicht. Het centrale middelpunt is de moderne keuken die voorzien is van alle denkbare apparatuur zoals koelvriescombinatie, vaatwasser, combi-oven, cooker en inbouwkoffieapparaat, allen van Siemens.

Achter de keuken is een bijkeuken met extra bergruimte en een extra koelvriescombinatie. Aan de andere zijde van de hal bevindt zich het kantoor, de berging en de wasruimte.

1e Verdieping
Royale overloop met veel lichtinval van het dakkapel. Ouderslaapkamer met aangrenzend een badkamer. Badkamer voorzien van een vrijstaand bad, inloopdouche, dubbele wastafel en toilet. Verder nog 2 slaapkamers die deels voorzien zijn van dakkapellen en vaste kasten. Verder een 2e badkamer, voorzien van wastafelmeubel, douche en toilet. Bergingsmogelijkheden op zolder.

 

BIJGEBOUW:

- Fraaie, sfeervolle combinatie van berging en overkapping.

Opgetrokken in steen in combinatie met eiken balken.
 

Om de hoek is gelegen:

Golfbaan Borghees, net over de grens bij ‘s-Heerenberg, is een prachtig gelegen baan waar zowel de beginnende als de ervaren golfer zich direct thuis zal voelen. De baan, sinds oktober 2015 in Nederlandse handen, biedt niet alleen schitterende vergezichten en 18 uitdagende holes, maar ook uitgebreide oefenfaciliteiten en een uitstekende horeca gelegenheid. Voor individuen en groepen, leden en bezoekers, zelfs voor niet-golfers is een bezoek aan golfbaan Borghees meer dan de moeite waard.