Makelaars contact
+31 (0)6 537 227 95

Terug naar overzicht
AdresPionierstrasse 30
46446 Emmerich
Object nr.1054
Soort aanbodKoop
Type woningWoonboerderij
Prijs€ 398.000,-
Woonoppervlakte400 m²
Perceeloppervlakte4078 m²
Aantal kamers8
Bouwjaar1907
LiggingVrij gelegen

 

Schoonheid, kwaliteit, luxe en comfort op een prachtige natuurrijke locatie. Dat zijn steekwoorden die uitstekend passen bij dit unieke object. Met grote zeldzaamheid komen deze plekjes te koop. Met trots bieden wij dan ook dit bijzonder mooie object aan. Het object bestaat uit een indrukwekkende woonboerderij met riant parkeerterrein op ruim 4700 m2 eigen grond en waarbij 2 hectare grond bij te huren is. De woonboerderij is door de huidige eigenaren verkregen en sindsdien met bijzonder goede smaak, met oog voor detail en met gebruik van hoogwaardige kwaliteitsmaterialen verbouwd. Een prachtig object voor wie op zoek is naar exclusief luxueus wonen en genieten van een heerlijke natuurrijke omgeving. Via een oprijlaan heeft u toegang tot dit prachtige perceel, waarbij het terrein een gevarieerde indeling heeft, die bestaat uit weide, tuin en vijverpartij. Paarden hebben genoeg ruimte en de rijbank is direct naast het huis. Dubbele bewoning is geen probleem. Een prachtig objekt.

Bouwjaar: 1907

Gerenoveerd: 2000/2007/2012/2013

Woonopp.: 400 m2 inclusief wintertuin.

Beganegrond: hal, woonkeuken, woonkamer met openhaard en aansluitend wintertuin (serre), via de hal komt u eerst in een zeer grote kleedkamer met onlangs gemaakte zeer bijzondere inbouwkasten, aansluitend masterbedroom. Aan de andere zijde bevindt zich de zeer exclusieve badkamer, met 2 persoonsligbad, douche, stoomcabine, etc. De badkamer is echt voorzien van alle moderne snufjes. Verder bevindt zich op de beganegrond nog een bijkeuken, ruimte voor opslag en een gastentoilet.

Verdieping: de 1e verdieping in combinatie met de 2e verdieping kan prima gebruikt worden als separaat woonhuis voor bijvoorbeeld ouders of volwassen kinderen, maar kan ook prima verhuurd worden aangezien er een separate ingang is. Uiteraard kan het ook prima zelf gebruikt worden voor extra slaapkamers, hobbyruimte, fittnessruimte, etc.

Indeling verdieping: woonkamer, woonkeuken, 3 slaapkamers en 2 badkamers.

2e verdieping: eerst komt met in een mooie ruimte voorzien van nieuwe inbouwkasten (2012). Verder nog een grote ruimte bijzonder goed geschikt als atelier o.i.d.

Kelder: de woning is grotendeels onderkelderd (gewelvenkelder). Perfecte ruimte voor wijnkelder en opslag. Eveneens vindt men hier de aansluitingen voor de warmtepomp en zonnenergie.

Bijgebouw: het 80m2 grote bijgebouw (voorheen stallen) is omgebouwd tot hobbyruimte en werkplaats. Het bijgebouw is voorzien van kunststofkozijnen en is geisoleerd. Er is ook krachtstroom aanwezig. Het gebouw is echter ook weer zeer eenvoudig terug te brengen tot stallen.

Tuinhuis: het tuinhuis met bijbehorende terras is een prima plek om 's zomers lekker te vertoeven. Het tuinhuis is verder prima geschikt voor opslag van de tuinmeubels, etc.

Kas: in de tuin staat een kas voor het kweken van groente en fruit.