Makelaars contact
+31 (0)6 537 227 95

Terug naar overzicht
AdresAn der Landwehr 25
46446 Emmerich
Object nr.2021
Soort aanbodKoop
Type woningBungalow
Woonoppervlakte156 m²
Perceeloppervlakte1509 m²
Aantal kamers5
Bouwjaar1959
LiggingVrij gelegen

An der Landwehr 25

Wat is dit een idyllisch plekje! Aan de rand van een natuurgebied, gelegen aan het riviertje de Landwehr staat deze volledig gerenoveerde, luxueuze en zeer sfeervolle bungalow met garage,  prieel en zwembad
De huidige eigenaar heeft de bungalow volledig gerenoveerd en opnieuw ingericht met gebruikmaking van hoogwaardige materialen. In de woning vindt u fraaie sfeervolle ruimtes die uitzicht bieden op de tuin, die in dezelfde stijl als de woning opnieuw is ingericht. Het geheel is zeer harmonieus en één met de achterliggende natuur.
BESCHRIJVING

U betreedt de woning via de ruime sfeervolle centrale hal met garderobe en gastentoilet.
De houten vloeren in combinatie met de fraaie raampartijen vertellen u dat de bungalow stijlvol is ingericht en nodigen u uit richting de overige vertrekken. Vanuit de hal bekeken bevindt zich aan de rechterkant van de hal, aan de straatkant van de woning de keuken. De keuken is luxe en compleet, een grote Amerikaanse koelkast, een vijf pits fornuis van Smeg en een vaatwasser van Miele. Tussen de hal en de keuken bevindt zich een grote schuifdeur waarvan de ene zijde ruimte biedt aan extra keukenspullen en de andere zijde toegang geeft tot de kelder.
Eveneens aan de rechter zijde van de hal  komt u in de living. De grote ruimte heeft  veel lichtinval. Wederom houten vloeren en een zeer fraaie Franse schouw van Anneke Dekkers (Antieke Bouwmaterialen) maken het verhaal compleet. Vanuit de living komt u in de tuinkamer . Een zeer gezellige kamer met openhaard. Grote openslaande deuren bieden u uitzicht op de tuin, het zwembad en de achterliggende natuur en het riviertje de Landwehr.

Aan de andere zijde van de hal bevinden zich de slaapvertrekken. De eerste kamer direct grenzend aan de hal is ruim en licht en momenteel in gebruik als kantoor.
Via een hal komt u in de tweede ruime slaapkamer.
Vervolgens volgt de  masterbedroom met en suite een prachtige complete badkamer voorzien van een bad, douche en dubbele wastafel. Het  toilet  is separaat van de badkamer 

GARAGE EN BERGING
Aan de rechterzijde van de woning bevindt zich de garage. Eveneens aan de rechterzijde van de bungalow,  aansluitend aan de tuinkamer is een berging. Hier staat de CV, wasmachine en wasdroger. Via een vlizotrap bereikt met een zeer ruime  bergzolder. Achter in de tuin is nog een extra berging aanwezig, die prima dienst doet als fietsenberging en voor overige tuinspullen. De bungalow is gedeeltelijk onderkelderd en bestaat uit twee separate ruimten.
 
TUIN
Ook de tuin is opnieuw onder architectuur aangelegd en ook hier bestaat er harmonie tussen nieuw en oud. Oud zijn de bomen die zijn blijven staan op het gazon en hier en daar langs de waterkant. Nieuw zijn de rechte lijnen, grote vlakken met gazon en beplanting met een landelijke uitstraling. De tuin bestaat eigenlijk uit gedeelten die vloeiend in elkaar overlopen. Zo is er een speciale hoek voor het zwembad, met fraaie bestrating waar voldoende ruimte is voor verschillende loungebedden. Een centrale plek voor het prieel, die dienst doet als buitenkeuken en een wat meer landelijk gedeelte met eigen moestuin. Eén van de terrassen ligt verdekt opgesteld en kijkt uit over het water. Een heerlijk plekje voor een warme zomeravond of om zelf een vis te vangen voor het avondeten. De achtertuin gaat over in het riviertje de Landwehr en de aangrenzende natuur.