Makelaars contact
+31 (0)6 537 227 95

Terug naar overzicht
AdresBürgermeister-Zeck-Str 20
46446 Elten Emmerich
Object nr.2027
Soort aanbodKoop
Type woningVilla
Prijs€ 325.000,-
Woonoppervlakte125 m²
Perceeloppervlakte546 m²
Aantal kamers4
Bouwjaar2006
LiggingIn woonwijk

Op een bijzonder mooie locatie, op korte afstand van het centrum van Elten, staat deze fraaie NOTARISWONING met  een bijzonder mooie aangelegde tuin. Een luxe woning, traditioneel gebouwd en met een zeer hoog afwerkingniveau. Duidelijk zichtbaar is dat tijdens de bouw niet bespaard is op bouwwijze en materialen. Met oog voor details is deze werkelijk prachtige en bijzonder goed geoutilleerde woning gebouwd. Voor en achter de woning ligt een fraaie siertuin.  Een ruime oprit voor meerdere auto’s maakt het plaatje compleet.

Indeling :

ENTREE
Ruime entree  met garderobe en gastentoilet. In de hal  bereikt u via een mooie natuurstenen trap  de eerste verdieping.  De living is ruim, licht en u-vormig  en is voorzien van een  natuurstenen  vloer. De wanden en plafonds zijn strak afgewerkt.  De fraaie L-vormige keuken is helemaal in dezelfde sfeer en is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. Waarvan de vaatwasser, grote koelkast en extra brede keramische kookplaat van het merk Atag en de oven van het merk Miele.  Grenzend aan de keuken bevindt zich de bijkeuken. Hier is nu een werkhoek gemaakt en alle aansluitingen voor wasmachines en wasdrogers zijn hier in zeer fraaie kastenwanden weg gewerkt , geheel in dezelfde sfeer als de rest van het huis. Hierdoor wordt de woonruimte op de begane grond aanzienlijk vergroot. Vanuit deze ruimte is direct toegang tot de fraaie veranda en de rest van de mooi aangelegde tuin. Achter in de tuin bevindt zich nog een ruime berging  voor o.a. fietsen en tuingereedschap. Deze berging is voorzien van een zelfde veranda, maar dan in een kleinere uitvoering.
VERDIEPING
Ruime overloop . Riante slaapkamer met  mooie inbouwkasten . 2e ruime slaapkamer voorzien van mooie inbouwkasten.  Badkamer voorzien van grote douchehoek en een exclusieve dubbele wastafelmeubel. De vloer is voorzien van vloerverwarming
VOORZIENINGEN
- De woning is aangesloten op gas, water, elektra en riolering
- Airconditioning
- Alarmsysteem
- Rolluiken
- De woning is op de begane grond voorzien van vloerverwarming
- Fraaie wand- en plafondafwerking
- Draai/kiep ramen 

BIJZONDERHEDEN
- Zeer hoogwaardig bouw- en afwerkingniveau
- Fraaie steenkeuze, metsel- en voegwerk
- Luxueuze woning voorzien van alle denkbare gemakken
- Ruime parkeergelegenheid op eigen perceel .
.