Makelaars contact
+31 (0)6 537 227 95

Terug naar overzicht
AdresStreufstrasse 13
46446 Emmerich am Rhein
Object nr.2205
Soort aanbodKoop
Type woningTweeondereenkap
Prijs€ 265.000,-
Woonoppervlakte132 m²
Perceeloppervlakte227 m²
Aantal kamers5
Slaapkamers3
Badkamers1
Bouwjaar1960
LiggingIn centrum
Prijstypek.k.

Er is een vaste trap ingebouwd naar de zolder. Het dak is geïsoleerd en voorzien van dakramen. De zolder is volledig uitgebouwd tot volwaardige slaapkamer.

Op de eerste verdieping is de badkamer volledig vernieuwd. Bovendien zijn de: ouder slaapkamer, kinderkamer en overloop opnieuw gestukadoord, behangen en geschilderd. Op de hele verdieping zijn nieuwe plafonds en vloeren aangebracht. De elektrische installaties zijn aangepast en de centrale verwarmingsinstallatie is nieuw aangelegd. De ouder slaapkamer is voorzien van een dakterras.

Op de begane grond is een uitbouw achter het huis gerealiseerd. De keuken en het toilet zijn vervangen. De elektrische installaties zijn aangepast en de centrale verwarming is vernieuwd. Op de gehele begane grond is vloerverwarming en een nieuwe tegelvloer aangebracht. Alle ruimten zijn opnieuw gestukadoord, behangen en geschilderd.

De kelder is volledig uitgebouwd. Er is een bijkeuken gerealiseerd en inbouwkast voor wasmachine en droger. Er is een extra kamer gerealiseerd met grote ramen voor voldoende daglicht. De extra kamer is bovendien voorzien van elektrische vloerverwarming. In de technische ruimte is een nieuwe centrale verwarmingsketel gemonteerd. De gehele kelder is voorzien van nieuwe elektra en een nieuwe centrale verarming. In de gehele kelder is een tegelvloer gelegd. Alle ruimten zijn opnieuw gestukadoord, behangen en geschilderd.

De inrit naast het huis en het terras achter het huis zijn bestraat met gebakken klinkers. De tuin is nieuw aangelegd en beplant.

Courtage  4.67 incl mwst Kaufer